UNIVERSITATEA
DIN
BUCUREŞTI

FACULTATEA
DE
FIZICĂ


PREZENTARE VIDEO
INFORMAŢII PUBLICE
CONCURSURI
ANALELE
Universităţii din Bucureşti
SERIA FIZICĂ

Cauta in site


Acasa ->

Share


Saptamana bobociolor


Deschiderea anului universitar 2014/2015

Conducerea Facultăţii de Fizică a Universităţii din Bucureşti vă invită să participaţi miercuri, 1 octombrie 2014 la ora 10:00, în Aula “Hohia Hulubei” a facultăţii la ceremonia de deschidere a anului universitar 2014/2015

Cazări 2014

Facultăţii de Fizică a Universităţii din Bucureşti îi revine un număr de 320 de locuri repartizate in căminele G1-G4 din campusul studenţesc Măgurele.
Detalii...

Noaptea Cercetătorilor
26 septembrie 2014

Noaptea Cercetătorilor este una dintre cele mai populare iniţiative ale Uniunii Europene care vizează interacţiunea publicul larg cu ştiinţa într-un mod amuzant. Este un eveniment desfăşurat anual în peste 300 de oraşe din Europa. Anul acesta, în România, Noaptea Cercetătorilor va avea loc în Arad, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Târgu Jiu, Timişoara şi Tulcea. Vă aşteptăm pe 26 septembrie 2014 în centrele acestor oraşe. In Bucureşti printre coorganizatorii acestei manifestări sunt: Facultatea de Fizica a Universităţii din Bucureşti; Institutul de Fizică Atomică; Institutul Naţional de Fizica Laserilor Plasmei şi Radiaţiei; Institutul de Ştiinţe Spaţiale; Institutul Naţional pentru Fizică şi Inginerie Nucleară Horia Hulubei.


Inscriere online!...

Mai multe informatii!...

 
 
© University of Bucharest - Faculty of Physics