UNIVERSITATEA
DIN
BUCUREŞTI

FACULTATEA
DE
FIZICĂ


PREZENTARE VIDEO
INFORMAŢII PUBLICE
CONCURSURI
ANALELE
Universităţii din Bucureşti
SERIA FIZICĂ

Cauta in site


Acasa ->

Share


ANUNŢ IMPORTANT PENTRU DOCTORANZII ÎNMATRICULAŢI PE LOCURI FINANŢATE DE LA BUGET

Doctoranzii înmatriculaţi pe locuri finanţate de la buget (anul I, II şi III) sunt rugaţi sa aducă la secretariat, în cel mai scurt timp, diploma de bacalaureat, de licenta şi de master sau unde este cazul adeverinta de master, în original.

Alegeri Reprezentanţi de An

  • În perioada 3-5 noiembrie, studenţii care doresc să candideze pentru funcţia de reprezentant de an trebuie să trimită CV-ul şi scrisoarea de intenţie preşedintelui A.S.F., Andreea Munteanu, la adresa: andreea.v.munteanu@gmail.com.
  • În perioada 6-9 noiembrie candidaţii îşi vor desfăşura campania.
  • În perioada 9-14 noiembrie în Facultatea de Fizică vor avea loc alegerile pentru funcţia menţionată.

Noaptea Cercetătorilor
26 septembrie 2014

Noaptea Cercetătorilor este una dintre cele mai populare iniţiative ale Uniunii Europene care vizează interacţiunea publicul larg cu ştiinţa într-un mod amuzant. Este un eveniment desfăşurat anual în peste 300 de oraşe din Europa. Anul acesta, în România, Noaptea Cercetătorilor va avea loc în Arad, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Târgu Jiu, Timişoara şi Tulcea. Vă aşteptăm pe 26 septembrie 2014 în centrele acestor oraşe. In Bucureşti printre coorganizatorii acestei manifestări sunt: Facultatea de Fizica a Universităţii din Bucureşti; Institutul de Fizică Atomică; Institutul Naţional de Fizica Laserilor Plasmei şi Radiaţiei; Institutul de Ştiinţe Spaţiale; Institutul Naţional pentru Fizică şi Inginerie Nucleară Horia Hulubei.


Inscriere online!...

Mai multe informatii!...

 
 
© University of Bucharest - Faculty of Physics